O nama:

Svo naše mikrobilje sejano je organskim semenom, a zbog kratkog vremena klijanja i rasta nisu upotrebljavani nikakvi pesticidi ni gnojivo, pa je potpuno ekološki proizvod.

Nažalost, još bez oznake “Eko”, a zbog komplikovanog postupka to će potrajati jos neko vreme. Želja nam je opstati u ovom poslu kvalitetom proizvoda i usluge, povećati proizvodnju i vama ponuditi sveže mikrobilje.

× mikrobilje-mikropovrće (mp)

Mikrobilje, iako su malih dimenzija, izražene su nutritivne vrednosti, dobar i zdrav su dodatak uravnoteženoj ishrani sa ciljem prevencije. Mikropovrća, žitarice i aromatično bilje konzumira se sveže, pa ne dolazi do gubitka hranjivih sastojaka prilikom termičke obrade.

Poslednjih godina vrlo su traženi na tržištu, zbog svog visokog sadržaja bioaktivnih spojeva kao sto su pilifenoli, kavotenioli, aminokiselina, vitamini i minerali, koji imaju veoma korisnu ulogu u prevenciji bolesti i očuvanju zdravlja.
Po istraživanjima svetskih stručnjaka-naučnika u zadnjih 20 godina utvrđeno je da mikropovrće sadrži 4-6 puta više vitamina i minerala u odnosu na “Odrasle biljke”.

                                                          

× uzgajamo u Zrenjaninu i dostavljamo sveže rezano ili sveže u posudama u kojima su uzgajane.

× u ponudi imamo : slačicu-cveklu-mrkvu-japansku rotkvicu-rukola-lucerka-grašak-brokoli-alfaalfa-pasulj-beli luk-heljda-vitamin”Mix”

+ novo u ponudi pšenična trava bez glutena, pogodna za kućne ljubimce (poboljšava probavu).

×svo naše mikrobilje sejano je organskim semenom, a zbog kratkog vremena klijanja i rasta nisu upotrebljavani nikakvi pesticidi ni gnojivo, pa je potpuno ekološki proizvod.
×× mikrobilje u mikro fazi ima jači intenzitet ukusa!!

+++ iako stiže u malom pakovanju, mp često, osim intenzivnog ukusa i privlačnog izgleda, ima više nutrijenata od “Odrasle” varijante!!

++++ umesto da koristite sintetičke vitamine i razne druge dodatke u prehrani, sada jednostavno možete posegnuti za čudom prirode – a sve vreme nam je bilo pred nosom–mikrobilje!!

+++++ antioksidanti- usporavaju proces starenja organizma😊, sprečavaju prekomerno trošenje organizma (bolesti srca i kardiovaskularnog sistema, štitne..).

++++++ vitamini: a.B1,b2,b3,b5,b7,b8,b9,b12,c.E,k..Beta karaten, folna kiselina, kalcijum, magnezijum, fosfor,gvozđe, cink, glukoza, fruktoza.

 

Kontaktirajte nas na sledeće brojeve telefona:

+381641907761

+381641196376

microgreen@worldgroup.rs